maandag 22 juli 2019

S Statistieken

LoveUnlimited Ministries online...

Lang geleden, ergens in 2003, zijn wij officieus begonnen met deze bediening als een online bediening, met als doel om mensen online te kunnen bereiken. Hoewel wij daarnaast ook diverse andere dingen hebben gedaan, is het nog steeds ons doel om mensen ook online te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

Het begon allemaal in 2003, toen wij onze eerste domeinen registreerde, namelijk Jaweh.com, Jaweh.net, Jaweh.org, Jaweh.nl en Jaweh.be. Ons doel was simpel: Om een website te maken, een online platform, gevuld met bemoedigende en opbouwende Bijbelstudies. Die eenvoudige website begon te groeien en werd in 2006 omgezet naar een officiële bediening. Van daaruit groeide het verder, met ups en downs, naar het punt waar het niet langer een online bediening meer was.

Vanaf 2009 begonnen wij met het organiseren van Holy Ghost Fire Nights door heel Nederland en België. In 2010 en 2012 mochten we The Heart of Worship Conferenties organiseren, met Terry MacAlmon en Craig & Gail Docksteader. Onze bediening werd ook bekend vanwege het onderwijs over Zalfolie en vanwege de Zalfolie winkel, welke tot eind 2017 onderdeel was van deze bediening.

Maandelijkse Unieke Bezoekers

Een unieke bezoeker is een persoon die onze website bezoekt, ongeacht hoeveel pagina’s hij/zij bekijkt. Eén persoon kan twee of tien artikelen lezen, het blijft nog steeds één unieke bezoeker. In het afgelopen jaar hebben wij gemiddeld 50.000 bezoekers per maand gehad op onze websites, wat genoeg is om de Amsterdam Arena mee te vullen. Iedere maand opnieuw.

0
MAANDELIJKSE UNIEKE BEZOEKERS

Maandelijkse Hits

De maandelijkse hits laten het aantal artikelen/pagina’s zien die zijn bekeken. In het afgelopen jaar hebben wij gemiddeld 167.000 hits per maand gekregen, wat betekend dat iedere unieke bezoeker gemiddeld 3 tot 4 pagina’s per maand heeft bekeken.

0
MAANDELIJKSE HITS

Volgers op Social Media

Het aantal volgers op social media zoals Facebook en Twitter is niet heel erg hoog, maar ook niet slecht. Het aantal volgers op ons YouTube kanaal is echter verassend goed en staat op dit moment op ruim 2800 abonnees, met een totaal van meer dan één miljoen views.

0
SOCIAL MEDIA FOLLOWERS