maandag 22 juli 2019

E Evenementen

Komende Evenementen

Boekpresentatie: 'Nooit meer leven in de leugen'

zondag 4 augustus 2019 - 19:00 uur - 21:00 uur
Arnhem

 

Op 4 augustus 2019 zal het nieuwe boek van Robin Prijs, met de titel 'Nooit meer leven in de leugen', gepresenteerd worden. Dit is het vierde boek dat hij uitbrengt en ook dit boek is weer zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Toch wijkt dit boek af van zijn andere boeken, aangezien het ditmaal zijn kleurrijke autobiografie betreft. 

"Dit is het meest persoonlijke en kwetsbare boek dat ik ooit geschreven heb. Toch wilde ik dit schrijven, als een getuigenis. Ik ben geen slachtoffer en zo wil ik mezelf ook niet zien, maar het was een hele strijd om uit die manier van denken te ontsnappen. Soms is het dat nog steeds. Ik kom uit een Christelijk gezin en ben opgegroeid in de kerk, waar ik alles over Jezus heb gehoord. Toch keerde ik het geloof volledig de rug toe in mijn tienerjaren en kreeg ik een bovengemiddelde interesse voor het occulte. Pas op 19-jarige leeftijd maakte ik een bewuste keuze om Jezus Christus te gaan volgen, maar op dat moment begon de strijd pas echt.

Mijn verhaal neemt je mee over pieken en dalen, maar voornamelijk door dalen, die steeds dieper leken te gaan, zonder dat er een weg uit leek te zijn. Ik was gevangen in een leven van leugens, verwoesting en zonde. Nadat ik Christen werd ben ik nog jarenlang beziggeweest om hier volledig los uit te komen. In dit boek heb ik dan ook getracht om alle politieke correctheid en alle schone schijn te vermijden, om je een echte man te laten zien, met echte kwetsbaarheid, die te maken heeft met echte strijd en daar niet altijd antwoorden op heeft kunnen vinden. Normaal schrijven mensen boeken over hun successen, maar dit boek gaat voornamelijk over mijn falen en de lessen die ik daaruit heb mogen leren. Het is mijn hoop dat mensen in soortgelijke situaties, of die zelfs ook maar deels door dezelfde moeilijkheden gaan, hier hoop in mogen vinden. Want er is hoop. En je bent niet de enige. 

In mijn leven ben ik gepest, vernederd, geslagen, geschopt, bespuugd, opgelicht en afgewezen. Ik had alle reden voor haat en wraak. Toch koos ik voor liefde en vergeving. Niet omdat dat makkelijk was, want het was verre van makkelijk en het voelde vaak onmogelijk, maar omdat ik wil volgen in de voetsporen van Jezus. Tijdens de presentatie van mijn boek hoop ik hier meer over te vertellen.

Ik heb bewust voor zondag 4 augustus 2019 gekozen, omdat dat de dag is waarop mijn vader 69 zou zijn geworden. Dit boek heb ik mede aan hem opgedragen."

Wilt u één of meerdere exemplaren meenemen op deze avond? Bestel deze dan minimaal een week van tevoren. Stuur uw bestelling naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bestellingen die later binnenkomen zullen per post worden nagezonden. Ook op de avond zelf kunnen boeken besteld worden. De toegang tot deze avond is gratis, aanmelden is verplicht.

RESERVEER HIER UW TOEGANGSBEWIJS

De boekpresentatie zal gaan plaatsvinden in Arnhem of omgeving. De exacte locatie volgt nog.

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1e druk
Verschijningsdatum: 4 augustus 2019
Aantal pagina's: 442 pagina's
Illustraties: Nee
ISBN nummer: 9781081220853
Prijs: € 18,50

De Zalfolie Winkel

Nieuwsbrieven

Abonneer je (gratis) op onze nieuws- en onderwijsbrieven, door hieronder je
e-mailadres in te vullen.