woensdag 18 juli 2018

G Geven

En als u op weg gaat, predik dan: Het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen. Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit. U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets.

Jezus Christus

Geven

Enige tijd geleden kreeg ik een telefoontje van een vrouw die gebed wilde. Naar mate het gesprek vorderde begon ik op te merken dat deze vrouw mij probeerde te vertellen wat te doen, wat te bidden en hoe ik het moest bidden, wat ik herkende als de vrucht van de geest van toverij (controle, manipulatie, intimidatie). Het kwam uiteindelijk uit bij het punt waar ze mij vertelde dat ze een gift van 500 dollar wilde geven, maar daar dan wel ‘eerlijke bediening’ voor terug eiste. Ik zei haar: “Mevrouw, de bediening is niet te koop. Houd uw geld maar.” Deze vrouw had niet alleen gebed nodig, maar ook bevrijding. Wanneer Jezus geeft, dan geeft Hij gratis. Daarmee bedoel ik dat wat Hij geeft niet gekocht kan worden met geld. Wat Hij wil is uw leven, totaal aan Hem overgegeven. Dat heeft niets met ‘eerlijke bediening’ te maken, het is de prijs van genade.

Wanneer mensen aan een bediening geven, dan doen ze dat niet om daarmee te betalen voor redding, genezing, bevrijding of herstel. Jezus heeft die prijs al betaald. Omdat Hij de prijs voor uw leven heeft betaald, behoord uw leven nu aan Hem toe. Inclusief uw lichaam, uw ziel, uw geest, uw tijd, uw carrière, uw huis, uw huwelijk etc. Zijn Heilige Geest wil in al deze gebieden komen om deze te vormen naar het gelijkenis van Christus. Wanneer mensen geven aan een bediening, dan geven ze aan God, als een deel van hun overgegeven leven. Het is een deel van hun offer om Hem mee te eren, om daarmee Zijn Koninkrijk op deze aarde te vestigen. Wij zouden niet moeten luisteren naar mensen die ons opdragen om aan hun kerk of bediening te geven. Het ware doel van een dienaar van God is om mensen afhankelijk te maken van de Heilige Geest, zodat Hij hen kan leiden op ieder gebied van hun leven. Dat is hoe simpel het feitelijk is.

Als u zich geleid voelt door de Heilige Geest om uw financiële gift aan deze bediening te geven, vraag Hem dan wat u zou moeten geven en volg Zijn leiding. Als u zich niet geleid voelt om te geven, doe het dan niet. Gehoorzaamheid is beter dan offerande. 

Heeft de HEERE evenveel behagen in brandoffers en slachtoffers als in het gehoorzamen aan de stem van de HEERE? Zie, gehoorzamen is beter dan slachtoffer, opmerkzaam zijn beter dan het vet van rammen.
1 Samuël 15:22

En dit zeg ik: Wie karig zaait, zal ook karig oogsten; en wie zegenrijk zaait, zal ook zegenrijk oogsten. Laat ieder doen zoals hij in zijn hart voorgenomen heeft, niet met tegenzin of uit dwang, want God heeft een blijmoedige gever lief. En God is bij machte elke vorm van genade overvloedig te maken in u, zodat u, wanneer u in alles altijd al het nodige bezit, overvloedig kunt zijn in elk goed werk.
2 Korinthe 9:6-8

Doneer opties

Wanneer u een donatie aan LoveUnlimited Ministries wilt overmaken, dan kan dit op drie verschillende manieren:

Doneer via Mollie

Mollie is een officiële betalingsprovider uit Nederland, die u de mogelijk geeft om op veilige wijze te doneren. Mollie biedt de volgende opties:

  • Credit Card
  • iDeal (alleen Nederlandse bankrekeningen)
  • Bancontact (alleen Belgische bankrekeningen)
  • KBC/CBC (alleen Belgische bankrekeningen)
  • SOFORT (Europa)
  • Bitcoin

Als u via Mollie wenst te doneren, klik dan hieronder op het bedrag van uw keuze:

€ 10,00 | € 20,00 | € 30,00 | € 40,00 | € 50,00 | € 75,00€ 100,00
€ 150,00 | € 200,00 | € 250,00 | € 500,00 | € 750,00 | € 1000,00

Doneer via PayPal

PayPal is een internationale betalingsprovider met vestigingen over de hele wereld, die u in staat stelt om op veilige wijze te doneren. U kunt doneren met credit card of van uw PayPal tegoed. Een account is niet nodig, maar wel aan te raden. Als u via PayPal wenst te doneren, klik dan op de knop hieronder.

Zelf overmaken

Wanneer u liever zelf een bedrag overmaakt, dan kunt u hiervoor de onderstaande gegevens gebruiken:

Bankrekening (IBAN/SEPA): 
NL94 ABNA 052 7472 549

BIC: ABNANL2A
Bank: ABN AMRO

Ontvanger:
Stichting LoveUnlimited Ministries
De Vlijt 45
4261 XA WIJK EN AALBURG

Meest Gelezen

De Zalfolie Winkel

Nieuwsbrieven

Abonneer je (gratis) op onze nieuws- en onderwijsbrieven, door hieronder je
e-mailadres in te vullen.

@LoveUnlimitedNL

Tue May 22 22:23:37 +0000 2018

Wow, #Jewish people aren't even safe in their own #capital. The #hatred is still very much alive and #Christians ar… https://t.co/IwFO1VJM2v
Wed Apr 18 21:41:53 +0000 2018

"The #Anointed Bride", the book about #Anointing and #AnointingOil, Is Now Available In #English #Paperback. All th… https://t.co/z8AbkQG8lE

Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

Email: info@love-unlimited.org
Telefoon: +49 152 0794 1237