Zalfolie

De Zalfolie Winkel

Door het hele Oude Testament en door het hele Nieuwe Testament gebruikte het gehele volk Israël dagelijks Zalfolie voor hun eigen persoonlijke gebruik. Vanaf het begin van de eerste gemeentes, tot maar liefst negen eeuwen later, gebruikten ook alle Christenen dagelijks Zalfolie voor hun eigen persoonlijke gebruik. Vrijwel parallel aan het verdwijnen van dit kostbare gebruik, begon de kerk haar kracht te verliezen en namen de wonderen en tekenen in hoog tempo af. Zou er een connectie kunnen zijn? Wij geloven van wel.

De Zalving is het beeld van de Heilige Geest in de levens van Christenen. Het gebruik van Zalfolie is veel meer dan alleen een stap in geloof. Het is een profetische daad waarmee we de hele geestelijke wereld laten zien wat Jezus reeds gedaan heeft. Wij hebben zovele getuigenissen mogen ontvangen van mensen die verandering in hun leven zagen komen, nadat zij zichzelf begonnen te Zalven. De geestelijke atmosfeer begon te veranderen, sommigen ervoeren hoe bepaalde individuen niet meer bij hen in de buurt konden komen, sommigen ontvingen bevrijding, sommigen doorbraken, sommigen een nieuwe openbaring etc. Het gebruik van Zalfolie is krachtig, wanneer u het in geloof gebruikt. De olie zelf is slechts olie, maar de kracht van God wordt vrijgezet wanneer de olie in combinatie met uw geloof in het volbrachte werk van de Heer Jezus Christus, de Gezalfde Heer, wordt gebruikt.

Zoveel Christenen weten zo weinig over de Zalving en het gebruik van Zalfolie. Dat is ook waarom wij mensen over dit onderwerp onderwijzen en waarom wij De Zalfolie Winkel zijn begonnen. Wij willen mensen helpen om de schatten die God voor hen heeft te ontvangen en om aan een goede kwaliteit Zalfolie te kunnen komen.

De Zalfolie Winkel is onderdeel van Stichting JMI en LoveUnlimited. Klik hier om de webwinkel te bezoeken.