Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch
  • Invitations banner
LoveUnlimited

Uitnodigingen

Het is mogelijk om Robin Prijs uit te nodigen om te komen spreken tijdens een dienst, thema-avond of conferentie. 

Iedere uitnodiging zal door ons in gebed bij God worden gebracht. Als God ons toestemming geeft om te gaan, dan accepteren wij uw uitnodiging graag. Het gaat ons om Zijn wil en timing, want wij kijken niet naar denominaties, titels of (sociale) status. Wij willen slechts op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Wij vragen geen honorarium. Niet alleen vragen wij geen honorarium, wij weigeren ook om iedere vorm van vergoeding te accepteren voor iedere vorm van bediening. Het is onze sterke overtuiging dat (de) bediening niet te koop is en nooit te koop zal zijn. 

En als u op weg gaat, predik dan: Het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen. Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit. U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets. Voorzie u niet van goud of zilver of kopergeld in uw gordels, of van een reiszak voor onderweg of twee stel onderkleren of sandalen of een staf. Want de arbeider is zijn voedsel waard.
Mattheus 10:7-10

Want ben ik nu bezig mensen te  overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? Als ik immers nog mensen behaagde, zou ik geen dienstknecht van Christus zijn.
Galaten 1:10

Wanneer wij komen, dan komen wij om God en Zijn gemeente te dienen, niet om gediend te worden. Wanneer wij spreken, dan spreken wij alleen wat God ons gegeven heeft, ongeacht wat mensen denken of leuk vinden. Wij geloven dat God alleen maar het beste wil voor Zijn volk en dat het Zijn doel is om ons een hoopvolle, genadevolle en begunstigde toekomst te geven. Alles wat Hij zegt, alles wat Hij doet en iedere correctie die Hij geeft is gericht op dat soort toekomst. Het is niet onze taak om kerkleden of Christenen te maken, het is onze taak om discipelen van Jezus Christus te maken en te trainen.

Wanneer u zich door de Heilige Geest geleid voelt om onze bediening te ondersteunen, doe dan wat Hij u zegt te doen. Wanneer u aan de bediening wenst te geven, dan kunt u deze link gebruiken. Maar zoals eerder aangegeven accepteren wij geen persoonlijke donaties of enige vergoeding voor enige vorm van bediening. Iedere donatie zou alleen ter opbouw van het Koninkrijk van God moeten zijn, niet om één van Zijn dienaren te belonen. Het Woord van God zegt dat wij onze geestelijke gaven voor niets hebben ontvangen, dus het is ons niet toegestaan om een vergoeding te vragen voor wat wij zelf ook gratis hebben ontvangen. Reizen kunnen wij echter niet gratis. Daarom verwachten wij wel dat al onze reiskosten gedekt worden. Wanneer een overnachting niet voorkomen kan worden, dan verwachten wij ook dat er een slaapplaats en voedsel geregeld wordt.

Wanneer u vragen heeft, of wanneer u ons wilt uitnodigen, dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Per telefoon: 085 104 5555
Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Forever His and in His service,
Robin & Esther Prijs