Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch
  • Invitations banner
LoveUnlimited

Uitnodigingen

Het is mogelijk om Robin Prijs uit te nodigen om te komen spreken tijdens een dienst, thema-avond of conferentie. 

Iedere uitnodiging zal door ons in gebed bij God worden gebracht. Het gaat ons om Zijn wil en timing, want wij kijken niet naar denominaties, titels of (sociale) status. Wij willen slechts op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Wij vragen geen honorarium. Niet alleen vragen wij geen honorarium, wij weigeren ook om iedere vorm van vergoeding te accepteren voor iedere vorm van bediening. Wanneer wij komen, dan komen wij om God en Zijn gemeente te dienen, niet om gediend te worden. Wanneer u zich door de Heilige Geest geleid voelt om onze bediening te ondersteunen, doe dan wat Hij u zegt te doen. Wanneer u aan de bediening wenst te geven, dan kunt u deze link gebruiken. Iedere donatie zou alleen ter opbouw van het Koninkrijk van God moeten zijn, niet om één van Zijn dienaren te belonen. Reizen kunnen wij echter niet gratis. Daarom verwachten wij wel dat al onze reiskosten gedekt worden. Wanneer een overnachting niet voorkomen kan worden, dan verwachten wij ook dat er een slaapplaats en voedsel geregeld wordt.

Via de onderstaande agenda kunt u de beschikbare dagen zien en een uitnodiging verzenden. Aangezien een dienst gemiddeld circa twee uur duurt, wordt er twee uur gereserveerd in onze agenda. De duur van de spreekbeurt is afhankelijk van hoe de Heilige Geest het leidt.