Nodig ons uit

Het is mogelijk om Robin Prijs uit te nodigen voor een dienst, thema-avond of conferentie. Robin wordt altijd vergezeld door zijn vrouw Esther.

En als u op weg gaat, predik dan: Het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen. Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit. U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets. Voorzie u niet van goud of zilver of kopergeld in uw gordels, of van een reiszak voor onderweg of twee stel onderkleren of sandalen of een staf. Want de arbeider is zijn voedsel waard.
Mattheüs 10:7-10

Want ben ik nu bezig mensen te overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? Als ik immers nog mensen behaagde, zou ik geen dienstknecht van Christus zijn.
Galaten 1:10

Honorarium & reiskosten

Wanneer wij komen, dan komen wij om God en Zijn Gemeente te dienen, niet om gediend te worden. Wij brengen geen honorarium in rekening, noch dat wij enige vorm van vergoeding kunnen accepteren als compensatie voor de bediening. Wij vragen echter wel reiskostenvergoeding en – indien nodig – voedsel en onderdak voor de duur van het evenement.

Nu uitnodigen

Wij maken gebruik van Microsoft Bookings om de aanvragen aan te nemen. Wanneer u op de onderstaande link klikt, dan ziet u een kalender met de nog beschikbare datums. Deze kalender is rechtstreeks verbonden met onze Office 365 mailbox en agenda, dus alles wat u ziet is up to date. Nadat u uw aanvraag heeft verzonden zullen wij nog contact met u opnemen om de verdere details door te nemen.

Uitnodigen