Nieuwsbrieven

We leven in spannende tijden. Natuurlijk worden het ook steeds gevaarlijkere tijden. Het lijkt alsof satan ons vele stappen voor is. Het lijkt alsof dit alles het einde voor ons is, maar het gevecht is verre van voorbij.

En de Heere zei: Hoor, wat de onrechtvaardige rechter zegt. Zal God dan geen recht doen aan Zijn uitverkorenen, die dag en nacht tot Hem roepen, ook wanneer Hij lang wacht om hen te hulp te komen? Ik zeg u dat Hij hun met spoed recht zal doen. Maar zal de Zoon des mensen, als Hij komt, wel het geloof op de aarde vinden?
Lukas 18:6-8

Dat is geen conclusie, maar een vraag. Een vraag die wij moeten beantwoorden. Het is namelijk aan ons of Jezus nog geloof zal vinden op deze aarde.

Volg het laatste nieuws over LoveUnlimited, de nieuwste Bijbelstudies en de komende evenementen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en wij houden u op de hoogte. U kunt het onderstaande formulier gebruiken om u in te schrijven, of u kunt op deze link klikken.

Wilt u zich uitschrijven? Dat is net zo makkelijk als inschrijven. Onderaan iedere e-mail vind u uw persoonlijk link om uzelf uit te kunnen schrijven.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van LoveUnlimited Ministries, Bijbels onderwijs, komende evenementen en publicaties. Kom bij onze digitale familie en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Als je geen bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, check dan even je ongewenste email/spam. Mailings worden door MailChimp verzonden, namens ons.