Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch

Wat er gebeurd tijdens aanbidding // Robin Prijs

Nu is de tijd om JA te zeggen tegen Jezus // Terry MacAlmon

Lay it all down // Terry MacAlmon
(zonder vertaling)

De heerschappij van Jezus // Craig Docksteader

Prayer for healing // Terry MacAlmon
(zonder vertaling)

Revival through worship // Terry MacAlmon
(zonder vertaling)

Het werk van de Heilige Geest // Terry MacAlmon

The power of the cross // Terry MacAlmon
(zonder vertaling)

Dit is een collectie van teachings die zijn opgenomen tijdens onze evenementen, zoals de Heart of Worship Conferenties, de Glory Night en andere evenementen.

Amsterdam - 1-3 maart 2012

Volledige Sessie // Terry MacAlmon

Sessie 1 // Craig & Gail Docksteader

Sessie 2 // Craig & Gail Docksteader

Sessie 3 // Craig & Gail Docksteader

The Heart of Worship Conference 2012

In 2012 heette onze bediening nog Jaweh Ministries International. Na een succesvolle conferentie in 2010, stond God ons toe om nog een conferentie te doen, wat de Heart of Worship Conferentie 2012 werd. Wederom wilde Terry MacAlmon komen, maar ditmaal hadden we ook twee andere speciale gasten. 

In de jaren 90 vond er een grote opwekking plaats in Canada, beter bekend als de Toronto Blessings. Tijdens deze periode bracht de Toronto Airport Fellowship Church een cd uit, onder de naam “Warrior Bride”, wat een zeer gezalfd album was. Maar er was één lied dat echt mijn aandacht trok, en dat was “I see a Warrior”. Jarenlang had ik er geprobeerd achter te komen wie dat lied had geschreven, omdat het zo’n speciale betekenis en Zalving had. Een aantal maanden voor de conferentie kwam ik er eindelijk achter wie het had geschreven: Craig Docksteader. Toen we eindelijk contact met hem op konden nemen hebben we hem gevraagd om naar de conferentie te komen. En dus kwamen Craig en zijn vrouw Gail ook naar Nederland. 

De conferentie vond plaats in Amsterdam.

A LoveUnlimited Production. All Rights Reserved.
http://www.love-unlimited.org
http://www.love-unlimited.nl 

Zelhem - 5-7 november 2010

Sessie 1 // Terry MacAlmon

Sessie 2 // Terry MacAlmon

Sessie 3 // Terry MacAlmon

Sessie 4 // Terry MacAlmon

The Heart of Worship Conference 2010

In 2010 heette onze bediening nog Jaweh Ministries International. Het was een zeer spannende tijd, want dit was het eerste grote evenement dat wij organiseerden. In de jaren daarvoor hadden we diverse Holy Ghost Fire Nights georganiseerd door Nederland en België, wat geweldige tijden waren, maar niet zo groot als dit. Eerder dat jaar waren we in contact gekomen met Terry MacAlmon. Een paar jaar daarvoor, in 2006, had een Christelijke leider ons op zijn muziek gewezen. Vanaf het moment dat we dit hoorden, en de Zalving die daardoor werd vrijgezet mochten ervaren, vonden we het geweldig. Omdat wij enorm houden van de aanwezigheid van onze God. Hoe meer hoe beter. Dus in april 2010, korte tijd nadat we hem online hadden ontmoet, spraken we af om samen een conferentie te doen in Nederland. Dit werd de Heart of Worship Conferentie 2010. 

De conferentie vond plaats in het kleine dorpje Zelhem, bij Conferentie Centrum De Betteld. 

A LoveUnlimited Production. All Rights Reserved.
http://www.love-unlimited.org
http://www.love-unlimited.nl  

Dordrecht - 8 juli 2016

Volledige Sessie // Terry MacAlmon
(Zonder ondertitels)

Volledige Sessie // Sifra & Band
(Zonder ondertitels)

Volledige Avond // Terry MacAlmon // Sifra & Band
(met Nederlandse en Engelse ondertitels)

Glory Night Dordrecht

Doe mee met dit koor van aanbidders uit Nederland, wanneer zij de Koning der koningen en de Heer der heren aanbidden: Jezus Christus, de Zoon van de levende God. Op 8 juli 2016 waren wij zeer gezegend om Terry MacAlmon weer te gast te mogen hebben, voor de derde keer sinds 2010. We waren ook erg gezegend met ons voorprogramma, Sifra & Band. Alles tezamen werd het niet zomaar een gewone vrijdagavond, maar een avond gevuld met de tastbare aanwezigheid en vrede van God. Wanneer u deze video afspeelt, onthoud dan dat er in de geestelijke wereld niet zoiets is als tijd en afstand. Diezelfde Zalving en diezelfde tastbare aanwezigheid en vrede van God kan vandaag ook met u zijn, op de plaats waar u bent. Wanneer u gaat aanbidden, met uw hart gericht op Jezus, dan zal Hij er zijn.

Een productie van LoveUnlimited. Alle Rechten Voorbehouden.
http://www.love-unlimited.org
http://www.love-unlimited.nl