Instrumentale Aanbidding

Hoewel we zo nu en dan gezegend zijn geweest met een aanbiddingsteam en muzikanten, hadden we vaak ook geen muzikanten tijdens onze samenkomsten. Dat was gewoon wat het was. Aanbidding is echter één van de belangrijkste onderdelen van de dienst. Het is door aanbidding dat de glorie en de aanwezigheid van God worden vrijgezet. Het is aanbidding in geest en in waarheid die de Hemel boven die plaats openen. Wij hebben het werk van de Heilige Geest nodig. Wij hebben het zeer nodig. Aanbidding is dus een onderdeel dat niet overgeslagen of geminimaliseerd kan worden. Wij zijn geschapen om God te aanbidden.

In het begin zongen wij vaak mee met CD’s en Youtube videos, om toch te kunnen aanbidden. Naar mate de tijd vorderde begonnen wij ook onze eigen simpele instrumentale aanbiddingstracks te maken, meestal van bekende aanbiddingsliederen. Deze tracks werden en worden gebruikt bij diverse van onze samenkomsten, terwijl wij de mensen in aanbidding leiden.

Hier vind je de meeste instrumentale aanbiddingstracks die wij gemaakt hebben. Het zijn slechts eenvoudige instrumentale aanbiddingstracks, maar wanneer ze gebruikt worden om te aanbidden in een geest en in waarheid, dan worden ze zeer krachtig. De tracks die wij gemaakt hebben zijn niet officieel gepubliceerd, maar kunnen wel gratis worden gedownload. Klik rechtsboven in de player op het  icoon om het nummer te downloaden. Enjoy!