Geven

LoveUnlimited bereikt mensen door het publiceren van boeken, flyers en ander drukwerk, om mensen mee te onderwijzen, te bemoedigen, om krachtige proclamaties mee te geven etc.

Wij zijn ooit begonnen als een ‘online bediening’, wat nog steeds onderdeel uitmaakt van wat wij doen. Op onze websites hebben wij vele Bijbelstudies en ander bruikbaar materiaal gepubliceerd. Veel mensen die op zoek zijn naar redding of die vragen hebben over het Christelijk geloof, worden via onze websites bereikt. Hun vragen worden per email beantwoord en wij bidden voor iedereen die een gebedsverzoek heeft. In 2016 hebben wij alleen al via onze websites 178.000 unieke bezoekers bereikt, met een totaal van ruim 2.000.000 hits.

Wij organiseren conferenties, seminars en thema-avonden. Bij voorkeur zonder toegangsprijs, maar dat is niet altijd mogelijk. Waar en wanneer we kunnen proberen wij al onze evenementen zo toegankelijk mogelijk te maken. De meeste evenementen zijn vrij toegankelijk, maar wanneer wij internationale gasten uitnodigen dan moet wij vaak wel een toegangsprijs in rekening brengen. De mensen die dat niet kunnen betalen krijgen alsnog gratis toegang. Wanneer alle kosten reeds gedekt zijn, of vanuit eigen middelen kunnen worden bekostigd, dan laten wij de toegangsprijs vallen.

Wij kunnen tevens worden uitgenodigd om te komen spreken/dienen bij diensten en evenementen, waarvoor wij geen honorarium in rekening brengen.

Donaties worden gebruikt:

  • Voor het publiceren van boeken, flyers en ander drukwerk
  • Voor het beheren en onderhouden van onze websites en servers
  • Voor de huur van locaties voor conferenties, seminars en thema-avonden
  • Voor de huur van geluidsapparatuur (waar nodig)
  • Voor de huur van videoapparatuur (in sommige gevallen)
  • Voor de eindproductie van videomateriaal
  • Voor reiskosten
  • Voor ander praktisch materiaal

Wij willen u aanmoedigen om 100% afhankelijk te zijn van de Heilige Geest. Wanneer Hij u zegt om te geven, geef dan. Vaak voelt u in uw hart wat Hij wil. Hoe weet u of het de Heilige Geest is? Wanneer de motivatie liefde is. Maar wanneer u schuld of aanklacht ervaart, dan heeft u te maken met een andere geest. Wanneer u kunt geven vanuit de motivatie van uw liefde voor Jezus, dan is het de Heilige Geest. Als dat betekend dat God wil dat u aan deze bediening geeft, dan zijn wij daar erg dankbaar voor. Maar als dat betekend dat Hij niet wil dat u aan deze bediening geeft, dan zijn wij net zo dankbaar. Wij willen liever dat u gevoelig bent voor wat Hij wil, dan dat we een gift ontvangen die wellicht voor iemand anders bestemd was. Dus luister naar wat Hij u in uw hart zegt en handel daarnaar. 

Want ben ik nu bezig mensen te overtuigen, of God? Of probeer ik mensen te behagen? Als ik immers nog mensen behaagde, zou ik geen dienstknecht van Christus zijn.
Galaten 1:10

Bevestiging

Wanneer mensen een gift overmaken, dan zijn hun contactgegeven niet altijd zichtbaar voor ons. Wanneer u een bevestiging wenst te ontvangen, stuur dan even een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van LoveUnlimited Ministries, Bijbels onderwijs, komende evenementen en publicaties. Kom bij onze digitale familie en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Als je geen bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, check dan even je ongewenste email/spam. Mailings worden door MailChimp verzonden, namens ons.