Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch

  • Giving banner

LoveUnlimited

Zaaien in het Koninkrijk

Geven is een deel van onze relatie met Jezus Christus. Wanneer we geven dan moeten we dat doen vanwege onze relatie met Hem. Het is altijd een proces waarbij ons hart betrokken moet zijn. Wanneer u aan deze bediening wilt geven, dan vragen wij u het volgende te overwegen. 

Wij willen u aanmoedigen om 100% afhankelijk te zijn van de Heilige Geest. Wanneer Hij u zegt om te geven, geef dan. Vaak voelt u in uw hart wat Hij wil. Hoe weet u of het de Heilige Geest is? Wanneer de motivatie liefde is. Maar wanneer u schuld of aanklacht ervaart, dan heeft u te maken met een andere geest. Wanneer u kunt geven vanuit de motivatie van uw liefde voor Jezus, dan is het de Heilige Geest. Als dat betekend dat God wil dat u aan deze bediening geeft, dan zijn wij daar erg dankbaar voor. Maar als dat betekend dat Hij niet wil dat u aan deze bediening geeft, dan zijn wij net zo dankbaar. Wij willen liever dat u gevoelig bent voor wat Hij wil, dan dat we een gift ontvangen die wellicht voor iemand anders bestemd was. Dus luister naar wat Hij u in uw hart zegt en handel daarnaar. 

Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven,  want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden.
Lukas 6:38

Als de Heilige Geest u in uw hart heeft overtuigd om een gift aan deze bediening te geven, dan danken wij u voor uw gehoorzaamheid. Wij geloven dat God een ieder zegent die in gehoorzaamheid leeft. Hij ziet uw hart en Hij ziet uw liefde voor Hem. Dat is wat er voor Hem toe doet. Echtheid. 

Hieronder kunt u een bedrag kiezen dat u wenst te geven. Geven kan o.a. via iDeal en PayPal.

Eenvoudig en veilig doneren

LoveUnlimited is onderdeel van de Stichting JMI, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (#18084212).
De donaties verlopen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie.
Wanneer u geeft, dan ziet u dat uw gift naar Stichting JMI gaat.
Het gegeven bedrag zal worden aangewend voor het werk van LoveUnlimited.

Zelf een donatie overmaken

LoveUnlimited is onderdeel van de Stichting JMI, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (#18084212).
Wanneer u uw gift naar onze bankrekening wilt overmaken, dan kunt u dit doen naar:

Bankrekening (IBAN/SEPA): NL94 ABNA 052 7472 549
BIC Nummer: ABNANL2A
Bank: ABN AMRO

Ten name van:
Stichting JMI
Van Oldenbarneveltplein 104
3317 ET DORDRECHT