Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch
  • Prayer Request banner
LoveUnlimited

Gebedsverzoek

Wij geloven in een God Die redt, geneest, bevrijdt en herstelt. Toch zoeken wij geen redding, genezing, bevrijding of herstel. Wij willen de Redder, Genezer, Bevrijder en de Hersteller in de situatie uitnodigen. Zijn naam is Jezus en met Hem heeft u al deze dingen.

Zelfs de moedigste mensen hebben een ‘breekpunt’, waar het allemaal teveel kan worden. Dat is ons ook overkomen. Maar we weten ook dat er kracht is in gebed en dat er zelfs meer kracht is in eenparig gebed. 

Voorwaar, Ik zeg u: Alles wat u op de aarde bindt, zal in de hemel gebonden zijn; en alles wat u op de aarde ontbindt, zal in de hemel ontbonden zijn. Verder zeg Ik u dat, als twee van u op de aarde iets, wat dan ook, eenstemmig verlangen, het hun ten deel zal vallen van Mijn Vader, Die in de hemelen is. Want waar twee of drie in Mijn Naam bijeengekomen zijn, daar ben Ik in hun midden.
Mattheus 18:18-20

Deze uitspraken van Jezus zijn bijzonder krachtig. Er zijn geen beperkingen of limieten aan wat Hij hier zegt. Hij heeft alles voor ons beschikbaar gemaakt. Met eenparig gebed, in geloof, worden de mogelijkheden eindeloos.

Wij geloven in de trouw van God onze Vader, Jezus Christus en de Heilige Geest. Wij staan in dat geloof. Een ieder zal een beslissing moeten maken om te geloven of God trouw is of niet. Want daar tussenin zit niets. Maar laat ons u verzekeren dat Zijn trouw uw voorstelling ver te boven gaat. Dus laat ons eenparig in gebed met u gaan staan, gelovend dat God trouw was, is en zal zijn aan u en in uw omstandigheden. 

U kunt uw gebedsverzoek sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.