Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch
  • Prayer Request banner
LoveUnlimited

Deel uw getuigenis

Aanbid God. Het getuigenis van Jezus is namelijk de geest van de profetie.
Openbaring 19:10

God is trouw. Niet af en toe, maar altijd. Jezus verricht nog steeds wonderen over de hele wereld, door Zijn Heilige Geest. De wonderen en tekenen zijn nooit gestopt. In de meerderheid van de westerse kerken zijn ze gestopt, maar in het algemeen zijn ze nooit gestopt. Het is ons geloof in de betrouwbaarheid en trouw van Jezus Christus dat Zijn kracht in een situatie vrijzet. Wij geloven dat wat Hij zegt waar is. 

Wat heeft God voor u gedaan? Welke wonderen heeft Jezus in uw leven gedaan? Veel mensen ontvangen een wonder met grote vreugde, maar gaan zo makkelijk weer door met hun leven, terwijl ze nauwelijks vertellen over wat Jezus voor hen heeft gedaan. Toch is het belangrijk om uw getuigenis te delen. Uw getuigenis kan vandaag een bevestiging voor iemand zijn. Uw getuigenis kan door de Heilige Geest gebruikt worden om iemand te overtuigen dat Jezus echt is. Uw getuigenis kan ervoor zorgen dat iemand redding ontvangt. 

Schaam u dan niet voor het getuigenis van onze Heere…
2 Timotheüs 1:8

Keer terug naar uw huis en vertel wat voor grote dingen God aan u gedaan heeft.
Lukas 8:39

De grootste reden waarom het Christendom zo enorm groeide in de vroege jaren, was vanwege de vele getuigenissen. Mensen hoorden over wat Jezus had gedaan en ze konden het zien. Het was niet langer een vaag er was eens verhaal, maar het werd echt voor hen. Vanwege de getuigenissen. En de kerk groeide als nooit tevoren. Dat is de kracht die de Heilige Geest toevoegt aan onze getuigenissen. Dus laat uw getuigenis een deel worden van het grote universele getuigenis van Jezus Christus en laten we de geest van profetie vrijzetten. Deel het met uw familie, vrienden, collega’s en bij iedere gelegenheid waar de Heilige Geest een kans voor u creëert. U wilt uw natie weer groot maken? Maak Jezus groot en uw natie zal groot zijn. 

En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad tot in de dood.
Openbaring 12:11

Ook wij zouden graag horen wat God voor u heeft gedaan! Als u uw getuigenis wilt delen, dan kunt u deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook in uw mail of we deze mogen delen of niet.