Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn.

English Dutch
  • Prayer Request banner
LoveUnlimited

Bid met ons mee

Gebed is de motor van iedere kerk of bediening. Zonder dat wordt het vrijwel onmogelijk om iets te doen wat een (blijvend) effect heeft. Wij willen geen impact maken, hoewel mensen wel aangeraakt zullen worden. Wij willen geen wonderen en tekenen volgen, hoewel ze ons wel zullen volgen. Maar geen van deze dingen zal zijn waarde behouden, zolang er geen verandering bij betrokken is. Dus dat is wat wij willen. Wij willen verandering. Echte verandering. Harten die volledig aan Jezus zijn overgegeven. Levens die volledig hersteld zijn. Wij willen het geluid van vele getuigenissen weer beginnen te horen opstijgen vanuit vele naties. 

Wij geloven sterk in een God Die mensen veranderd. Als er geen verandering is, dan is er iets mis. En dat moet dan opgelost worden. Wanneer mensen hun hele leven in de kerk doorbrengen, zonder enige grote verandering, dan is er iets verschrikkelijk mis. We stoppen niet met geloven in de kracht van God. We stoppen niet met geloven dat Zijn tijd nu is. Daarom willen we eenparig in gebed staan met hen die gebed nodig hebben. Wij kijken niet naar zwakheden. Wij staan met mensen, niet boven hen. Wij willen dat iedereen de verandering die Jezus geeft gaat ervaren. 

Broeders, ook als iemand onverhoeds tot enige overtreding komt, moet u die geestelijk bent, zo iemand weer terechtbrengen, in een geest van zachtmoedigheid. Houd intussen uzelf in het oog, opdat ook u niet in verzoeking komt. Draag elkaars lasten, en vervul zo de wet van Christus.
Galaten 6:1-2

Een werk zoals dit kan niet alleen gedaan worden. Dat is onmogelijk. Wij hebben broeders en zusters nodig die met ons in gebed willen staan. En dan bedoelen we actief dagelijks gebed. Gebed voor de mensen die een gebedsverzoek sturen. Gebed voor onze bediening. Gebed voor ons persoonlijk. Wij hebben de motor van eenparig gebed nodig. Uw gebeden zullen een groot verschil maken in de levens van mensen, in onze bediening en in onze persoonlijke levens. Uw gebeden zullen ons mede in staat stellen om ons werk voor Gods Koninkrijk te doen. Staat u met ons?

En laten wij niet moe worden goed te doen, want te zijner tijd zullen wij oogsten, als wij het niet opgeven. Laten wij dus, terwijl wij gelegenheid hebben, goeddoen aan allen, maar  vooral aan de huisgenoten van het geloof.
Galaten 6:9-10

Als u met ons mee wilt bidden, meld u dan aan voor ons team van prayer warriors, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij waarderen uw hulp zeer.